Valmed blev grundlagt i 2003 med det mål at finde og udbyde medicinsk udstyr af høj kvalitet til lave priser.
Vi tilbyder kvalitetsprodukter med høj værdi for alle gennem et kundefokuseret fleksibelt og effektivt set up.
Vi tilstræber at være ledende udbyder af medicinsk udstyr indenfor in vitro, medicare og intim hygiejne produkter.
Du kan få hjælp og information på
Image is not available

Mail: info@valmed.dk
Servicetelefon: +45 45 70 20 15

Slider

KONCEPTER

ValMed har en bred vifte af produkter der passer til familiens hverdag, og som bidrager til at du kan leve et sundt liv med viden om din egen og din families sundhed. Vores produkter er ofte klassificeret som medicinsk udstyr indenfor selvdiagnostik, test, personlig pleje & komfort.

Selvdiagnostik & test

Valmed tilbyder en række tests som kan anvendes til selvdiagnostik. Det kan være i forbindelse et ønske om at blive forældre hvor planlægning, ved brug af en ægløsningstest, øger mulighederne for at blive gravid. Det kan også være for at konstatere, ved brug af en graviditetstest, om man er gravid. Som forbruger kan du anvende en strimmel- eller stav test. De er lige præcise. Og du kan vælge i blandt forskellige tests der viser resultatet tidligt eller ofte eller digitalt. Hvis du vil vide mere så kontakt Valmed. 

Der er mange tests på markedet. Vi har valgt at tilbyde tests som er pålidelige, præcise, og som giver et hurtigt svar. Blandt vores tests er en alkoholtest som viser om promillegrænsen er overskredet. Den anvendes blandt andet i Frankrig som en af de to godkendte tests. Derudover har vi en narkotikatests til hjemmebrug. Testen er hygiejnisk, hurtig og enkel at anvende. Urintesten måler tilstedeværelsen af metabolitter i urinen, der udskilles når narkotika er indtaget.

Medicare

Valmed tilbyder en serie af medicare produkter som plejer og virker lindrende for kroppen. Blandt produkterne er ørespray mod ørevoks, næsespray mod forkølelse, halsspray mod ondt i halsen, øjendråber samt creme mod fodsvamp. Alle produkter er frihandelsprodukter, som er milde og virkningsfulde til netop dit behov. Med Valmed kan du få dit eget hjemmeapotek.

Personlig pleje

Valmed har udviklet en række skånsomme personlig plejeprodukter, så som sæbe, shampoo, lotion og creme. Produkterne indeholder kun godkendte råvarer og et minimum af E-numre. De er blide ved kroppen og kan bruges dag efter dag. Kontakt Valmed for yderligere information.